Учениците не знаят кой е Айнщайн

  • 29 октомври 2012 14:13

  • 1550
  • 2
Учениците не знаят кой е Айнщайн
©

Една трета от учениците в основните училища мислят, че Айнщайн е герой от телевизионно шоу, а гениалният физик Стивън ХокингСтивън Хокинг Професор Стивън Уилям Хокинг (на английски: Stephen William Hawking) е английски физик. До 2009 г. е Лукасов – фризьор, сочат резултатите от последно проучване, цитирани от БТА.

Една трета от поданиците на Нейно Величество на възраст между 11 и 14 години мислели, че починалият през 1955 г. учен, е член на жури в предавания като " Х Фактор Великобритания" и "Великобритания търси талант".

Една трета от запитаните не знаели, че Исак Нютон е открил теорията за гравитацията. 6 на сто от анкетираните пък били твърдо убедени, че Тулиса Контоставлос, която участва в журито на риалитито "Х Фактор Великобритания", е открила пеницилина.

Над един милион британски деца вярвали, че рапърът Професор Грийн е истински академик. 20 на сто от британските ученици в основните училища били готови да се обзаложат, че Уейн Руни не е футболист, а учен. Но 68 на сто от запитаните безпогрешно посочили Марк Зукърбърг като основател на Фейсбук.

22 на сто от анкетираните обаче погрешно определили Томас Едисън като собственик на тази социална мрежа. 

Последвайте канала на

1550 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ACCEPT

2015.06.05 | 09:06

2
... Абсолютно вярно ... а отгоре на това е абсолютен МОШЕНИК и КРАДЕЦ ... като работник в патентно бюро си е присвоил откритията за неща , които даже не разбира тази мръсна ГАД ... ама повечето хора са глупаци и изобщо не знаят,че евреите не са никакви учени ... те са ПАРАЗИТИ, които живеят и успяват благодарение на тяхната ПОДЛОСТ и ХИТРОСТ ... но ще дойде и тяхното време ...
IZMAMNIK

2015.06.05 | 09:06

1
Айнщайн е тъп евреин който е известен само защото е ЕВРЕИН !!!

Добави коментар

Водещи новини