Снимките на херцогиня Кейт затвориха вестник

  • 16 септември 2012 20:51

  • 2417
  • 0
Снимките на херцогиня Кейт затвориха вестник
©

Британският собственик на ирландски таблоид  е вбесен от публикацията на голите снимки на херцогинята на Кеймбридж Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от и затова той започна процедура по закриване на вестника.

Таблоидът "Айриш дейли стар" пусна в събота 13 кадъра, заснети от папараци и публикувани в петък първо във френското списание "Клоузър". "Не виждаме друг мотив освен алчност", коментира говорител на кралския дворец "Сейнт Джеймс" в Лондон, пише "Труд".

"Бесен съм от решението да се публикуват тези снимки", заяви Ричърд Дезмънд. Той е шеф на консорциума "Нортън и Шел", който управлява "Айриш дейли стар".

"За мен Кейт е като всяка друга звезда. Да не би да става кралица на Ирландия", контрира главният редактор на ирландския вестник Майк О'Кейн.

Италианското сп. "Ки" обяви, че разполага с 200 голи снимки на Кейт. То ще пусне на 26 страници в понеделник 50 от тях, от които 30 нови. "Ки" и френското "Клоузър" са част от групата на Силвио Берлускони "Мондадори".

Последвайте канала на

2417 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини