Пореден шамар за Хари и Меган

  • 17 октомври 2024 13:42

  • 750
  • 0
Пореден шамар за Хари и Меган
© gettyimages

Дори най-отдадените фенове на Съсекс понякога се чудят: какъв точно е планът в главите на Хари и Меган? Херцогът и херцогинята смело вземат решения, а последствията често ги удрят жестоко.

След всичко, което двойката е казала и направила, е трудно да си представим Съсекс в политиката или развлекателната индустрия. Освен това е категорично, че Хари и Меган няма да могат да се върнат в Обединеното кралство – не са желани от никого!

Така двойката всъщност е в капан.

Кейт Мидълтън публикува изненадващо съобщение за рождения ден на Хари дни след емоционалното си видео

Не е лесно да разберете какво мислят членовете на кралското семейство за скандала с Хари и Меган. Уиндзорите бяха свикнали да не споделят опита си с поданиците си. 

Наскоро обаче в пресата изтече информация от повече от реномиран източник. Съпругът на Зара Тиндел Майк е съавтор на книгата на Джеймс Хаскел за ръгбито. 

И в едно от интервютата, посветени на излизането на книгата, писателят сподели някои подробности за отношенията в кралското семейство, пишат британски медии.

На първо място Джеймс призна, че смятат известния журналист, наричан „гласът на Хари и Меган“, Омид Скоби, за много странен човек. Именно този репортер нарече кралското семейство „расисти“ в книга, посветена на Хари и Меган. 

Скоби е отговорен за повечето скандални новини за семейство Уиндзор. А връзката му със Съсекс вече е доказана по време на един от процесите на двойката – оказа се, че Меган лично му е пращала съобщения с поверителна информация от британското кралско семейство.

Освен това от Бъкингамския дворец вече не приемат сериозно изявленията на репортера. В крайна сметка те разбират: сега Хари и Меган се борят за вниманието на феновете си. 

Семейство Съсекс отиде в САЩ, разчитайки на нов кръг на популярност. Но се оказа, че извън кралското семейство те са сами и феновете им значително спаднаха. 

Затова Хари и Меган все още периодично разкриват подробности от живота на британската монархия в съда, повечето от които нямат нищо общо с реалността. В противен случай рискуват да бъдат забравени.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
750 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини