Урсула фон дер Лайен призовава за защита на живота на цивилните в Близкия изток

  • 02 октомври 2024 11:53

  • 230
  • 1
Урсула фон дер Лайен призовава за защита на живота на цивилните в Близкия изток
© Getty Images

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е призова да не се допусна допълнителна ескалация, след като Иран извърши ракетно нападение срещу Израел, предаде ДПА.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Хизбула, Хамас и Иран 2835

"Подобни действия заплашват регионалната стабилност и засилват напрежението в и без това извънредно нестабилната ситуация", заяви Фон дер Лайен, призовавайки "всички страни да защитават живота на невинните цивилни".

Иран изстреля балистични ракети срещу Израел

Същевременно тя осъди иранското нападение "по най-категоричен начин".

Тя потвърди призивите на ЕС "за примирие по границата с Ливан и в Газа, както и за освобождаването на заложниците, които са задържани вече почти година", отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
230 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЦИОНИСКИ ФАШИСТИ

2024.10.02 | 12:05

1
Чифута е ниско подобие на човек, паразит, враг на човечеството, известен с това, че винаги лъже, мами, известен с кръвосмешателство, болен извратен в кръвтта, подъл, лукав, нечистоплътен, хлъзгав и лицемерен! Евреинт предаде Христос, евреин стои зад всяка война случвала се в Европа включително и 2-те световни! Евреи стоят зад извратеното движение лгбт, евреинът трябва да бъде унищожен, това е паразит, противен и вреден за човека !

Добави коментар

Водещи новини