Контролирана експлозия на снимачна площадка предизвика пожар в Лондон

  • 01 септември 2024 08:12

  • 394
  • 1
Контролирана експлозия на снимачна площадка предизвика пожар в Лондон
© pixabay

Контролирана експлозия на снимачна площадка в Лондон предизвика пожар, който унищожи микробус и повреди две други превозни средства в близост до прочутата зала O2 Арена.

Лондонската пожарна бригада съобщи, че е изпратила 25 пожарникари и четири пожарни коли на мястото на инцидента. От кадри се вижда, че червен камион с надпис "BBC News World“ на ремаркето му е обхванат от пламъци. От BBC News обаче потвърдиха, че нямат нищо общо със случая или пък участие в снимките. Ужасени местни жители публикуваха в социалната мрежа X информации за шума и дима, издигащи се над река Темза, преди полицията да заяви, че инцидентът е част от предварително планирано заснемане, предава БНР.

Музикант от Slipknot е със сериозни изгаряния след експлозия

"Няма риск за обществото“, казаха от столичната полиция. В изявлението на пожарната пък се казва, че контролираната експлозия е излязла извън контрол. Един микробус е унищожен от огъня и по-голямата част от автомобил и камион са повредени, но пожарът вече е овладян. Няма данни за пострадали.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
394 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.01 | 09:58

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини