Риши Сунак: Всеки глас за Найджъл Фараж налива вода в мелницата на лейбъристите

  • 14 юни 2024 16:42

  • 490
  • 3
Риши Сунак: Всеки глас за Найджъл Фараж налива вода в мелницата на лейбъристите
© Getty images (архив)

"Всеки глас, подаден за партията на Найджъл Фараж, налива вода в мелницата на лейбъристите", това каза британският премиер Риши СунакРиши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 г. в Саутхемпшир, пред Скайнюз.

Министър-председателят на Обединеното кралство коментира социологическото проучване, направено във връзка с изборите за Камарата на общините (долната камара на парламента в Лондон), насрочени за 4 юли.

Както вече екипът на novini.bg писа, анкетата показа, че  "Да реформираме Обединеното кралство" получава 19 процента, а управляващите консерватори - 18.  Опозиционната Лейбъристка партия се ползва с одобрението на 37 от участниците в допитването.

Партията на Фараж се нарежда пред консерваторите на премиера Сунак, сочи проучване

"Ние сме на половината от пътя, който трябва да извървим. Можем да спечелим вота", заяви ръководителят на органа на изпълнителната власт на Великобритания.

По думите на Сунак: Ние ще се борим за всеки глас.  

"Ако лейбъристите дойдат на власт, те ще вдигнат данъците на всички", каза още премиерът.

По-рано стопанинът на "Даунинг стрийт" 10 при представянето на програмата на партията си обеща да намали данъците за работещите хора със 17 милиарда паунда.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
490 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.06.15 | 04:01

3
И този лъже като долен мангасарин, какъвто всъщност е и:)))!
БОТЕВ

2024.06.14 | 19:10

2
Долен мангал

2024.06.14 | 18:25

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини