Меган и Хари се оказаха мошеници!

  • 14 май 2024 11:19

  • 1080
  • 2
Меган и Хари се оказаха мошеници!
© gettyimages

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: бяха обявени за мошеници, след като благотворителната им фондация Archewell се оказа нередовна и е наредено да спре набирането на пари.

Организацията на семейство Съсекс не е предоставила записи и не е платила определени сметка. Британското издание The Telegraph съобщи, че фондация Archewell е получила известие за просрочие и забрана да набира или харчи пари, докато не си плати таксите. Твърди се, че благотворителната организация не е подала навреме своята данъчна декларация за 2022 г. или свързаните с нея разходи.

Въпреки това The Telegraph съобщава, че документите са били подадени и чекът е изпратен, но той никога не е пристигнал. Екипът на Съсекс очевидно не е знаел, че чекът е изгубен, докато не получи известието от 3 май. Известието до фондация Archewell гласи: „Описаната по-горе организация е посочена като просрочена в Регистъра на благотворителните организации и организациите за набиране на средства поради това, че не е представила необходимите годишни отчети и/или такси за подновяване. Организация, която е посочена като „престъпник“, не е в добро състояние и ѝ е забранено да извършва действия, за които се изисква регистрация, включително набиране или изплащане на благотворителни средства“.

Принц Хари отбеляза годишнина от началото на игрите „Инвиктус“ в Лондон без да се срещне с баща си

Известието от Министерството на правосъдието на Калифорния гласи още: „Организацията също може да бъде обект на санкции и нейната регистрация може да бъде спряна или отменена от Регистъра“.

Новината идва след като Archewell сключи договор за партньорство с Giants of Africa, което има за цел да даде възможност на младите хора в Африка да спортуват, пише Телеграф.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1080 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:15

2
❤️ Г­­­о­­­р­е­щ­­и­­­ ­м­­­о­м­и­­­ч­е­­­т­­­а­ ­­в­­­и­­­ ­­о­­­ч­а­­к­в­­а­­­т ­-­­­ X­­­1­8­.­­F­­U­­N

2024.05.14 | 12:18

1
Какъв чек !!????? Всичко е с банкови преводи !!!

Добави коментар

Водещи новини