Нападнаха представителка на германските „Зелени“, докато поставя плакати в Дрезден

  • 08 май 2024 09:04

  • 239
  • 2
Нападнаха представителка на германските „Зелени“, докато поставя плакати в Дрезден
© gettyimages

Четиридесет и седем годишна жена от партията на „Зелените“ бе нападната от двама души, докато разлепвала предизборни плакати в източногерманския град Дрезден, предаде ДПА.

Малко след това полицейски служители арестуваха 24-годишна жена и 34-годишен мъж като заподозрени, съобщи снощи дрезденската полиция.

Мъжът нападател блъснал представителката на „Зелените“ около 18:50 ч. местно време, като я обиждал и заплашвал, съобщи полицията. Има данни, че е скъсал два предизборни плаката.

Съобщава се, че 24-годишната жена се присъединила към атаката и наплюла представителката на „Зелените“, която била придружавана от доброволци и снимачен екип. Полицията заловила двамата нападатели в непосредствена близост до мястото на инцидента, пише БТА.

Младеж призна за участие в атаката срещу германски евродепутат

Срещу 34-годишния мъж е започнато разследване за нападение, отправяне на заплахи и обиди, както и за нанасяне на щети на имущество, а срещу 24-годишната жена - разследване за нападение.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
239 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.08 | 10:46

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.08 | 09:12

1
Путин е виновен?

Добави коментар

Водещи новини