Гърция: Журналистите искат скок на заплатите

  • 16 април 2024 10:08

  • 335
  • 1
Гърция: Журналистите искат скок на заплатите
© Novini.bg/ Canva

Работещите във всички гръцки медии участват в 24-часова стачка, като част от призива на синдикатите за протести. Журналистите стачкуват днес, за да излъчват утре протестните демонстрации в страната.

Всички медии прекратиха излъчването на новинарски емисии за 24 часа в знак на подкрепа към синдикатите и техните искания за стачката утре.

Лекари в Гърция на протест срещу платени операции с предимство

Общите гръцки синдикати обявиха за утре 24 протестни действия срещу икономическата политика на правителството. Работещите в железниците стартираха от днес протести, като отмениха влакове по основни направления. От полунощ спират движението на всички влакове. 

В рамките на стачката моряците блокират от тази нощ всички пристанища. Няма да се движат фериботи, както и товарни кораби. 

В стачката утре ще участват учители, лекари в държавните болници, шофьорите от градския транспорт, пенсионери и студенти, съобщиха от синдикатите, предаде БНР.

Повишаване на заплатите, овладяване на инфлацията, колективни трудови договори, намаляване на безработицата и безопасен обществен транспорт са само част от исканията на синдикатите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
335 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.16 | 16:42

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

Добави коментар

Водещи новини