Поставят постоянен пейсмейкър на норвежкия крал Харалд

  • 12 март 2024 11:21

  • 399
  • 2
Поставят постоянен пейсмейкър на норвежкия крал Харалд
© Getty Images (архив)

Днес ще бъде поставен постоянен пейсмейкър на норвежкия крал Харалд, след като в болница в Малайзия на 2 март му бе поставен временен пейсмейкър, се казва в изявление на кралския двор, цитирано от Ройтерс.

Процедурата ще се състои тази сутрин местно време и кралят ще остане в болницата в продължение на няколко дни след това, каза още норвежкият кралски двор.

Норвежкият крал Харалд Пети е приет в болница

87-годишният крал бе хоспитализиран в края на миналия месец заради инфекция, докато бе на почивка в Малайзия. След това той бе прехвърлен в Норвегия за продължаване на лечението. Лекарите му казаха, че трябва да му бъде поставен постоянен пейсмейкър.

Крал Харалд е церемониалният държавен глава на Норвегия от 1991 г. и е най-възрастният действащ монарх в Европа, отбелязва БТА. През последните години той многократно бе хоспитализиран заради инфекции и му бяха правени сърдечни операции.

Последвайте канала на

Владимир Василев
399 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:08

2
❤️ Г­­о­­р­е­­­щ­­и­ ­м­­о­м­и­­ч­е­­т­­­а­­ ­­­в­­­и­ ­­­о­ч­­­а­­­к­в­­­а­т ­-­­ X­­­1­­8­­.­­F­­U­N

2024.03.12 | 18:27

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини