Поредна смърт покоси британската монархия!

  • 08 март 2024 15:50

  • 4028
  • 4
Поредна смърт покоси британската монархия!
© Gettyimages

Британският крал Чарлз отново потъна в скръб!

Един от най-дългогодишните приятели на Негово величество Иън Фаркуар почина на 78-годишна възраст в имението Хайгроув. Известният ловец е бил конник на кралицата майка и е служил в кавалерийския полк на британската армия.

Фаркуар беше близък и с кралица Камила, живеейки в имението на краля, тъй като в продължение на много години живееше в един от имотите на монархията.

Бригаден генерал Андрю Паркър Боулс, първи съпруг и приятел на Камила, каза пред Daily Mail, че ситуацията е „много тъжна“ и че той е бил в лошо здраве през последните няколко месеца. Той описа приятеля си като „див като ястреб в младостта си, но винаги много забавен“. Паркър Боулс добави, че „Капитанът“, както е известен Фаркуар, ще бъде „остане в историята като един от великите господари на хрътките“.

Нова смърт в британското кралско семейство!

Фаркуар и Чарлз бяха близо до това да се сродят преди 20 години, когато Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член имаше краткотрайна връзка с дъщеря му Роуз Фаркуар.

Новината за смъртта на приятеля му идва, докато крал Чарлз продължава лечението си от рак. Преди дни Негово величество започна отново да изпълнява част от кралските си задължения.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4028 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.03.08 | 17:42

2
Поредна смърт покоси британската монархия! ТЕ, ВСИЧКИ СА ПРОКЪЛНАТИ!
Емѝ...Ибана съм-МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА

2024.03.08 | 17:49

4
Ако им духам, дали ще отпадне проклятието на мойте господари...ПРЪЦ...ПРЪЦ..ААААХХХ...ПРЪЦ
КЪНЧО

2024.03.08 | 17:44

3
И без твойта билкова отвара ще ти скъсам от лашкане за дни ка.

2024.03.08 | 17:04

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини