Силен циклон връхлетя Гърция, има много наводнения. Пътувайте при крайна необходимост!

  • 01 март 2024 17:43

  • 19580
  • 5
Силен циклон връхлетя Гърция, има много наводнения. Пътувайте при крайна необходимост!
© pixabay

Силен циклон обхвана Гърция. Вали силен дъжд, който наводни пътища. Властите прекратиха движението в рискови участъци. Рязко се покачва нивото на реките от силните дъждове, съобщават от Гражданска защита. 

В област Трикала натискът на водата скъса бент на река Пиниос. Има наводнени пътища в целия район на Тесалия, предупреждават властите. Под забрана е хората да се доближават до реки.

В Навплио, област Пелопонес, са наводнени всички улици. Водата отнесе и автомобили. На приземните етажи поставят торби с пясък, за да спрат влизане на вода в жилищата. Цялата област Атика, където се намира и столицата, е обхваната от буря със силен дъжд. Засегнати от циклона са и островите в Егейско море. Има повредени пътища. Да не се пътува през уикенда, приканват властите в цялата страна. 

Meteo Balkans: Посрещаме март месец с валежи от дъжд и сняг, идва студ

Проливен дъжд, на места градушка и силни морски ветрове са сред особеностите на циклона, който обхвана страната, съобщават синоптиците. Очаква се спиране на фериботите до неделя вечерта, когато според прогнозите бурята ще отмине. Пътна полиция предупреждава да се пътува само при крайна необходимост и да не се рискува при шофиране, предаде БНР.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
19580 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.03.01 | 21:37

5
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo
Емѝ...ЯМ си изпражненията от ЯД-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.03.01 | 20:15

4
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
СТАНАХА

2024.03.01 | 18:58

3
ДЖЕНДАРИСТИ.И.НЕ.СЕ ХАРЕСВАТ.СВИШЕ
Нико арестанта, Тутракан7600

2024.03.01 | 18:38

2
Нкколай Петков Ралчев се кавам)и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5, до стария пазар.Аз съм психично много болен обратен тип-Гей- с обратни полови мераци, обичам само мъже. На 48 години съм и си търся млад пич,който да ме аргасва безпощадно много и да се ожени за мен, защото аз съм жената в тези Г.й -връзки. Аз получих разрешение от майка ми Надя Драганчева на 72 години от гр.Тутракан7600, да живея с мъж.Но, майка ми иска да има внуци и ние с новият ми мъж гей, да си осиновим дете.
Нико арестанта, Тутракан7600

2024.03.01 | 18:37

1
Нкколай Петков Ралчев се кавам)и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5, до стария пазар.Аз съм психично много болен обратен тип с обратни полови мераци, обичам само мъже. на 48 години и си търся млад пич,който да ме аргасва безпощадно много и да се ожени за мен, защото аз съм жената в тези Г.й -връзки. Аз получих разрешение от майка ми Надя Драганчева на 72 години от гр.Тутракан7600, да живея с мъж.Но, майка ми иска да има внуци и ние с новият ми мъж гей, да си осиновим дете.

Добави коментар

Водещи новини