Нова смърт в британското кралско семейство!

  • 28 февруари 2024 09:14

  • 9030
  • 5
Нова смърт в британското кралско семейство!
© gettyimages

Поредният член на британското кралското семейство почина едва на 45-годишна възраст, съобщи Бъкингамският дворец.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 233

Става въпрос за Томас Кингстън, съпругът на лейди Габриела Кингстън, според изявление, публикувано от кралското семейство.

Британският бизнесмен се ожени за дъщерята на принц Майкъл от Кент през 2019 г. Говорител на двореца каза: „С най-дълбока скръб съобщаваме за смъртта на Томас Кингстън, нашият любим съпруг, син и брат. Том беше изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха. Смъртта му беше голям шок за цялото семейство и ви молим да уважавате личния ни живот, докато скърбим за смъртта му. Членове на кралското семейство, включително крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен и кралица Камила, отдадоха почит“.

Навършва се една година от смъртта на кралица Елизабет II

Тяхното изявление гласи: „Кралят и кралицата са информирани за смъртта на Томас и се присъединяват към принц Майкъл от Кент и всички, които са го познавали, в скърбенето на много обичан член на семейството. Техни Величества изпращат най-искрените си мисли и молитви към Габриела и към цялото семейство Кингстън“. Кингстън беше близък приятел със сестрата на Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, Пипа Мидълтън.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9030 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 09:37

5
❤️ Г­­о­­р­­е­­­щ­и­­ ­м­­­о­­­м­­­и­ч­­е­т­­­а­­ ­­в­­­и­­ ­­­о­­ч­а­­к­в­­а­т ­­-­­ X­­1­8­.­­F­U­N
Sarbeca

2024.02.28 | 09:31

1
Смисъл да почива в мир, ама кво ни занимавате с тея хрантутници и паразити ? Колко време трудов стаж има тоя ?

2024.02.28 | 10:41

4
До долния прост си като гъбена чорба. Още не си разбрал че всичко лошо ти го планират точно в тая фамилия и нема и да го разбереш колхозник прост

2024.02.28 | 10:25

2
Колкото всички червени паразити и семействата им у нас взети заедно.

2024.02.28 | 10:29

3
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини