Тийнейджър почина след коктейл от енергийна напитка и "розов кокаин"

  • 20 февруари 2024 19:54

  • 23203
  • 3
Тийнейджър почина след коктейл от енергийна напитка и "розов кокаин"
© pixabay

14-годишно момче e починало след консумация на енергийна напитка, за която се твърди, че  е била примесена с два грама „розов кокаин“ – смес от кетамин, екстази и кокаин.

Трагедията се е случила в Хетафе, Централна Испания, съобщава испанският частен телевизионен канал TELE5. Момчето е намерено окървавено на стълбите на метростанция.

Тийнейджърът е получил сърдечно-респираторен арест и е колабирал. Той е бил на купон с двама приятели, които признали, че са му дали напитка с „розов кокаин“.

Райският газ идва по-бързо от линейка

„Работехме и изведнъж видяхме тълпа от хора. Когато погледнахме навън, видяхме, че момчето явно беше изгубило съзнание, падна, удари се на земята и оттам нататък не успяха да го съживят. Викаха линейка, полиция, не можаха да го съживят“, разказва очевидец, цитиран от БТВ.

По думите му момчето е било със свои приятели, като някои са избягали в метрото, а други са останали с него.

Според сайта BNN тийнейджърът е бил в компанията на двама приятели, когато са се срещнали с друга група младежи. Твърди се, че тази група тайно е добавила два грама „розов кокаин“ към напитката на момчето.

Съобщава се още, че групата, отговорна за деянието, се е похвалила си в социалните медии, но е изтрила видеото, когато ситуацията е станала сериозна.

„Розовият кокаин“ е силен стимулант и представлява смес от кетамин, екстази и кофеин. Този синтетичен наркотик е популярен сред партита на богатите хора и освен че повишава настроението, може да предизвика халюцинации. Веществото се намира трудно и е странно как непълнолетни са се добрали до него.

Родителите на момчето са подали жалба в Националната полиция, която разследва дали то доброволно е взело наркотика или той е бил сложен в питието му.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
23203 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 09:55

3
❤️ Г­­о­р­­­е­­­щ­и­­ ­­м­­­о­м­и­­ч­­­е­­­т­­­а­ ­­­в­­и­ ­о­­ч­­­а­­­к­­­в­­а­т ­-­ X­1­8­­­.­­F­U­­N

2024.02.20 | 23:16

1
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa
Akif

2024.02.21 | 09:29

2
Da taka

Добави коментар

Водещи новини