Ларви и червеи падат върху пътниците в самолет по време на 9-часов полет

  • 15 февруари 2024 15:08

  • 24849
  • 5
Ларви и червеи падат върху пътниците в самолет по време на 9-часов полет
© Pixabay

Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пътниците по време на полет от Амстердам до Детройт, съобщава Скай нюз, цитирани от БТВ. 

Това е станало по време 9-часовия полет на авиокомпанията Delta. В последствие самолетът е бил приземен аварийно и се е върнал на летище Шипхол в Амстердам.

Пътниците съобщават, че в задната част на самолета гъмжи от ларви и червеи, а по-късно се оказва, че те идват от развалена риба.

"Дамата точно зад нас каза на стюардесите, че червеите падат върху главата ѝ. Обърнах се и ги видях на седалката, беше абсолютно гадно", каза пътник, пожелал анонимност.

Друг пътник, Келси, описа преживяването си в публикация в X. Тя каза, че се е оплакала от "странната миризма" на борда, но стюардесите не са ѝ обърнали внимание.

Всички те седяха в зоната на екипажа, смееха се и си говореха, когато бяхме в самолета близо три часа, без дори да ни предложат вода“, каза Келси.

Пътник остана заклещен в тоалетната на самолет през целия полет

"Извиняваме се на клиентите на полет 133 AMS-DTW, тъй като пътуването им беше прекъснато поради неправилно опакован ръчен багаж. Самолетът се върна на изхода и пътниците бяха настанени на следващия наличен полет. Самолетът беше изваден от експлоатация за почистване", каза авиокомпанията.

Авиокомпанията има повече от 4000 полета дневно до над 300 дестинации.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
24849 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Дядо

2024.02.17 | 10:29

5
Току що кацнах в Хюстън, летях с Turkish airlines от Варна през Истанбул до Чикаго ,от Чикаго до Хюстън летях с United airlines. Турските са светлинни години напред от американските, въобще всички са по добри от американските!
Западни изроди

2024.02.16 | 11:48

4
У....рете!! ЕС И САЩ СА ОСНОВНИЯТ НИ ПРОБЛЕМ ЗА БЕЗХАБЕРИЕТО В ПОЛИТИКАТА НИ ТУК!!!ЗНАМ,ЧЕ ВЯМА ОБЩО СЪС СТАТИЯТА НО ВСЕ ПАК ДА НАПИЩА,ЧЕ СЪМ ПРОТИВ ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ ИЗРОДИ!!! ПУТИН ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ЗАПАДНАТА ИЗМЕТ!!!

2024.02.15 | 17:25

3
Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея----> do.my/bluestone
Stamatis

2024.02.15 | 15:50

2
Смятайте какви помияри птуват щом си слагат в багажа РИБА!

2024.02.15 | 15:22

1
Схипол, не шипол, тапанари такива.

Добави коментар

Водещи новини