Тийнейджър нахрани крадци преди да извика карабинерите

  • 23 август 2012 11:59

  • 939
  • 1
Тийнейджър нахрани крадци преди да извика карабинерите
©

Италианец на 16 години завари трима мароканци, които обирали дома му и ги покани на вечеря, след което повика карабинерите да ги арестуват, съобщиха днес местни медии.

Действието се развива в Есте, община с около 17 хиляди жители в провинция Падуа. Мароканците, двама от които са криминално проявени нелегални имигранти, избрали работнически квартал вместо да се насочат към богаташка вила. Около 1 ч. след полунощ те проникнали в празен апартамент и не намерили нищо ценно. Задигнали обикновен мъжки часовник, интимно дамско бельо и козметика.

Междувременно синът на собствениците се завърнал и заварил единия от крадците да бърка в хладилника и да взима храна и напитки. Съобразителният младеж любезно ги поканил на вечеря и те се настанили удобно на трапезата. Докато хапвали и пийвали, тинейджърът отишъл в спалнята и се обадил на майка си по мобилния телефон, след което повикал карабинерите. Военните полицаи не оставили крадците да се навечерят и им сложили белезници още на масата.

Предполага се, че младежът позвънил най-напред на майка си, за да получи разрешение да повика карабинерите. Проблемът е, че задържаните за подобни престъпления в Италия бързо напускат предварителния арест и в очакване на процеса се укриват, търсейки начин да си отмъстят на жертвите, които са дръзнали да потърсят намесата на органите на реда

Последвайте канала на

БТА
939 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
007

2012.08.23 | 20:43

1
Какво безобразие, не са оставили хората да си хапнат, а направо са ги арестували! Сега да съдят карабинерите за дискриминация над малцинствата и нарушаване на основните им човешки права, и най-вече на това да се навечерят за чужда сметка! ;)

Добави коментар

Водещи новини