Министърът на отбраната на Италия е хоспитализиран със съмнения за перикардит

  • 13 февруари 2024 12:09

  • 309
  • 2
Министърът на отбраната на Италия е хоспитализиран със съмнения за перикардит
© Gettyimages

Италианският министър на отбраната Гуидо Крозето е хоспитализиран в Рим със съмнения за перикардит, съобщиха от министерството му, предаде Ройтерс.

60-годишният Крозето е "в много добро състояние и може да бъде да бъде изписан по-късно през деня, но все още продължава проверката на здравословното му състояние", добави източник от министерството.

Крозето е имал силни болки в гърдите и сам е отишъл в спешното отделение на болницата "Сан Карло ди Нанси" в Рим, съобщи министерството.

Министърът е бил прегледан и му е била направена коронография на сърцето, се добавя в изявлението, пише БТА.

Шефът на Пентагона е в интензивно отделение

В публикация в социалната мрежа "Екс" италианският външен министър Антонио Таяни пожела на Крозето бързо възстановяване. "Очакваме с нетърпение да те видим скоро", написа той в платформата.

Перикардитът е възпаление на лигавицата около сърцето, което причинява болка в гърдите, но обикновено не е сериозно, посочва Ройтерс.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
309 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.13 | 12:52

2
Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст, това подобри се.кса ни и спаси брака ни. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

2024.02.13 | 12:30

1
Аидеее и тоя министър в болнични и американския само нашия стои на пост с гол зад ник брани Европа....

Добави коментар

Водещи новини