Илхан Кючюк: Последствията от частичното ни приемане в Шенген са налице

  • 16 януари 2024 10:10

  • 1494
  • 1
Илхан Кючюк: Последствията от частичното ни приемане в Шенген са налице
© Илхан Кючюк

„През последните няколко дни виждаме последствията от частичните решения на Европейския съвет – границата между България и Румъния не може да се премине за 12-14 часа. Автомобилите и по-точно тежкотоварните превозни средства изпитват огромни затруднения.", заяви Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е по време на изказването си в ЕП.

По думите му приемането на България и Румъния в Шенгенското пространство по въздух и вода е стъпка напред, но не това е справедливото заключение и очаквания резултат от дългогодишната работа, нито пък е справедливо решение за българските и румънски граждани.

Кючюк изрази възмущение от изказванията на някои австрийски политици от най-високо ниво, които определят това решение като „бъркане в раната" и зададе въпрос: „В коя рана? В достойнството, в честта на тези хора, които години наред изпълняват всички решения на европейските институции?"

Елена Йончева: Сделката за Шенген щеше да е добра, ако имахме дата за влизане по суша

В заключение Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е призова тази несправедливост да се коригира през 2024г. Да се вземе решение и в крайна сметка правилата да важат за всички европейски граждани!

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1494 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.16 | 10:39

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини