Мадона не се съблече във Варшава

  • 03 август 2012 12:42

  • 804
  • 0
Мадона не се съблече във Варшава
©

Без скандал мина концертът на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо във Варшава.

Гостуването на Кралицата на попа бе белязано от остра критика от гражданите на полската столица. Датата на изявата й, 1 август, съвпадна с 68-мата годишнина от началото на Варшавското въстание срещу нацистите. Църквата призова поляците да да игнорират концерта и да си останат по домовете.

Организаторите и певицата постигнаха компромис. Преди началото на концерта бе показан кратък филм за събитията от Втората световна война. Публиката посрещна с аплодисменти показаните кадри. Явно в знак на уважение към домакините си, МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо не се разсъблече на сцената, коментира нюзру., като се позова на полски медии.

На 1 август 1944 г. Варшава въстава срещу нацистите. До 2 октомври в боевете загиват 16 000 души, а при наказателните операции са избити 200 00 поляци.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
804 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини