Борис Джонсън стана баща за осми път

  • 11 юли 2023 17:08

  • 1044
  • 0
Борис Джонсън стана баща за осми път
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Кари Джонсън, съпруга на бившия британски министър-председател Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, обяви раждането на третото им дете, което е "поне осмото" за бащата, известен с бурния си любовен живот, съобщи АФП.

"Добре дошъл на света, Франк Алфред Одисей Джонсън, роден на 5 юли в 9:15 ч.", написа 35-годишната Кари Джонсън в Инстаграм. Съобщението е придружено от снимка, на която тя е с новороденото в ръце. "(Можете ли да отгатнете името, което избра съпругът ми!?)", добави тя, като благодари на персонала в родилното отделение на болницата към Лондонския университетски колеж, която е към Националната здравна служба. 

Бебето е третото дете на двойката, която е женена от 2021 г. През април 2020 г. се роди Уилфред, а Роми - през декември 2021 г., когато Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е все още е министър-председател.

Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е на 59 години. Той има четири други деца (две момчета и две момичета) от втората си съпруга, адвокатката Марина Уилър. Бившият министър-председател е признал бащинство и на още една дъщеря от извънбрачна връзка, пише БТА.

През септември 2021 г., малко преди раждането на Роми, той потвърди в ефира на американския телевизионен канал Ен Би Си, че по това време има шест деца, без да прекратява предположенията около реалния брой на потомството си.

Борис Джонсън подвел парламента за партитата на "Даунинг стрийт"

Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е напусна Даунинг стрийт през лятото на 2022 г. след поредица от скандали. След това изкарва милиони от лекции, докато още е депутат. Миналия месец подаде шумно оставка, преди обявяването на парламентарен доклад, който установява, че е лъгал съзнателно Парламента през пандемията от КОВИД-19 за партита, организирани на Даунинг стрийт. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1044 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини