Зеленски към украинците: Подкрепяйте се, въпреки трудностите

  • 29 декември 2022 07:17

  • 567
  • 6
Зеленски към украинците: Подкрепяйте се, въпреки трудностите
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова украинците да се подкрепят взаимно и особено тези, които се борят за страната. Това заяви той във видеообръщението си, цитирано от "Укринформ".

Днес се оказа, че е денят за обобщаване на тази година и планове за следващата. Проведох среща със специалисти по международни отношения относно събитията и плановете за януари, съобщи той.

Срещнах се с министъра на отбраната на Франция, който пристигна в Украйна. Обсъдихме сътрудничеството през годината, възстановяването на страната ни и още една стъпка в укрепването на нашата ПВО. 

Срещнах се с държавни служители и шефове на парламентарни комисии. Обсъдихме решенията, които се подготвят.

Володимир Зеленски: Възстановяването на Украйна ще бъде най-големият икономически проект в Европа

Днес представих и годишното послание до Върховната Рада относно външното и вътрешното положение на Украйна. За това как всички ние - всички украинци - променихме света тази година и какво ще правим през следващата година. Вероятно вече можете да видите акцентите от всички тези събития в новините или ще ги видите, изреди президентът.

Искам да добавя още нещо към всичко, което се направи и каза днес, нещо неполитическо. Без значение какво се случва и какво мислите, подкрепяйте се. Задължително. Моля, отделете време да кажете мили думи на близките си. Дори това да не са близки хора - просто на други украинци. Моля, намерете възможност и момент да благодарите за работата, да похвалите за това или онова усилие, за грижата, призова той, пише news.bg.

Не сме загубили човечността си, въпреки че сме преживели ужасни месеци. Няма да го загубим, въпреки че ни очаква тежка година. Ще стигнем до победа. Трябва да го направим наистина заедно, каза още той.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
567 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бисмарк

2022.12.29 | 10:15

6
по лошотото от това англосаксите да са ти врагове е това да са ти приятели. укропитеците го изпитват на гърба си.
Sss

2022.12.29 | 09:46

5
Ti ne iskas da spres voinata naroda ti strada Putin iska pregovori Razbrahmecte vece sam vzrvjavas mosyove i drugi i posle lazes

2022.12.29 | 09:17

4
Бавно и методично путлериста ибава мамата на укрия,еврогейщината и краваря.„Знам 100 начина да изкарам Руската мечка от бърлогата й, но нито един да я върна обратно“-Бисмарк.
Анонимен

2022.12.29 | 07:38

2
Могилизацията на "непобедимата " съвеЦка армия върви по план, но "материала" свършва . За това Путин трябва спешно да обяви следваща мобилизация.

2022.12.29 | 09:11

3
Изваждаш вибратора от анала и го облизваш внимателно. След това го връщаш обратно. Така ще намалее стреса ,на който си подложен.

2022.12.29 | 07:25

1
Зеленски е американски проект. Преди края на годината официално продава Украйна на Блек Рог. Американска корпорация.

Добави коментар

Водещи новини