Франция организира международна конференция в подкрепа на Украйна

  • 01 ноември 2022 20:44

  • 1439
  • 14
Франция организира международна конференция в подкрепа на Украйна
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Франция ще организира международна конференция в подкрепа на Украйна, с цел да подпомогне непоколебимостта на населението в страната през зимата, предаде ДПА.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13788

По информация на Елисейския дворец, днес френският президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и украинският му колега Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога са постигнали съгласие за такъв форум в телефонен разговор.

"Водоснабдяването и електрическата инфраструктура на Украйна е понесла значителни щети от руските атаки. Трябва да се предприемат действия преди зимата", написа Макрон в Туитър. "Трябва незабавно да ангажираме международната общност и частния сектор", добави той.

От френското президентство допълниха, че конференцията ще се проведе на 13 декември в Париж и подготовката за нея ще започне скоро. В двустранен форум предишния ден ще вземат участие представители на френски компании, информира БТА.

Зеленски поиска още оръжия от Макрон чрез романтично видео

Двамата президенти са обсъдили настоящата ситуация на терен и развитието на украинската контраофанзива. "Тази сутрин потвърдих на президента Зеленски, че имаме пълна готовност да увеличим военната си подкрепа за Украйна, особено по отношение на противовъздушната отбрана", написа още Макрон в Туитър.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1439 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Хаха

2022.11.02 | 15:37

14
Не ПИТИН А Ти Идиот Такъв Ще Правиш Свирки А Колкото До Затвора За Путин Ми Спри Си малко дрогата че ти влияе много тупо
Хаха

2022.11.02 | 15:34

13
МАКРОН Е Хвърлил Око На ЗЕЛЕНСКИ Щото Той Ще Го ОПЪНЕ И Ще Ми Хареса че то тази бабичка не става за нищо
PaulaFox

2022.11.02 | 10:24

12
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Ukraina55

2022.11.02 | 10:19

11
Следващия удар по кримския мост ще бъде целият разрушен и потопен на морското дъно със всички руски паразити на него ха ха ха,товае само началото на разрушенията на Крим.Следващата атака по кримския мост ще бъде изпарен и товае факт.Крим е Украинска територия и такава ще си остане.Слава Украйна.Крим ако остане под руски контрол ще бъде разрошена и затънал в мизерия и бедност.
Факт

2022.11.02 | 10:00

10
мнозина се смееха на Кримския мост, че е невъзможно да бъде завършен, това е илюзия, не съществува, но аз се гордея с моя народ, че успяха да построят великолепен мост за кратко време, нищо не пречи на кримчаните да наслаждавайки се и живеейки в Русия, дори опит да бъде взривена. над Кримския мост, аз самият съм виновен за Донбас, защото беше необходимо незабавно да се анексира Донбас, източната първична част на Русия, през 2014 г., обвинявам се, че повярвах на обещанията на Запада, колко пъти го измами нас! Обвинявам се, че пуснах няколко ядрени ракети от страната на Великобритания и Полша и всичко щеше да се успокои.Когато имаше държавен преврат в Украйна, трябваше да се пратят танкове и самолети, армията там и брутално потисни Бандера, обвинявам се за това. но сега няма за какво да се обвинявам, сега всичко върви както трябва, по план, до победа. Путин. Кремъл
Факт

2022.11.02 | 09:51

9
Американската мечта е да живееш свободно и наравно с всички останали в САЩ, това означава да можеш да станеш богат и/или известен, ако работиш упорито и правиш всичко възможно. Българската мечта е бързо да се изхвърли в Европа, където за бедната, бедна България всичко изглежда като рай. Те са готови да целунат дупето на германците за това, да угаждат на британците, да се бият заедно с поляците в информационното поле, само и само да са в Европа и да се смятат за излезли от лайна.
Тони

2022.11.02 | 09:47

8
Зеленски няма нужда от лекар, а от връв и сапун! Нека Ердоган помни такъв подарък от турските султани. И изпращайте вместо дронове
Болгарин

2022.11.02 | 09:43

7
да, Зеленски е световен лидер! Без заповедта на собствениците, той може да вземе само наркотици, но да ... много силен лидер, особено след пиене. И казвате, че в Русия няма свобода на словото!
Ukraina55

2022.11.02 | 09:12

6
Сега Путин ще лапа пишките на Франция и Украйна.Със оръжията на Франция,изпратени на Украйна,ще заличи РФ а Путин ще прави свирки в някои затвор на затворниците ха ха ха.РФ ще бъде заличена а Путин ще прави свирки на запада и ще вика слава на запада,докато им духа ха ха ха.Смърт за Путин.Слава Украйна.Със РФ е свършено.
Ukraina55

2022.11.02 | 09:11

5
Сега Путин ще лапа пишките на Франция и Украйна.Със оръжията на Франция,изпратени на Украйна,ще заличи РФ а Путин ще прави свирки в някои затвор на затворниците ха ха ха.РФ ще бъде заличена а Путин ще прави свирки на запада и ще вика слава на запада,докато им духа ха ха ха.Смъет за Путин.Слава Украйна.Със РФ е свършено.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини