Убийство потресе Франция: 14-годишно момиче бе наръгано до смърт от приятеля си

  • 10 юни 2022 12:43

  • 1058
  • 2
Убийство потресе Франция: 14-годишно момиче бе наръгано до смърт от приятеля си
© Pixabay

14-годишна тийнейджърка е била убита от приятеля си, който е бил на същата възраст, съобщиха френските власти. Трагедията се е случила в Клесе, на около 15 км от градчето Макон в Източна Франция.

Главният прокурор на Макон, Ерик Жале, коментира пред медиите, че двойката е преживяла много перипетии във връзката си в последните месеци, когато отношенията между тях в един момент ескалирали и момчето накрая взело нож и наръгал приятелката си до смърт.

Младежът е направил пълни самопризнания пред полицаите, поради което предстои да му бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство. Ако бъде признат за виновен, го грозят до 20 години затвор, съобщи 20minutos.

Жесток побой на тийнейджър потресе Франция

Последвайте канала на

Владимир Василев
1058 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.06.10 | 16:24

2
Убиецът е тарамбука. Защо не кажете това.

2022.06.10 | 14:34

1
Ако тинейджерът е мюсюлманин(много обичат ножа), не виждам защо трябва да бъдат потресени. Те на това му викат религиозни особености и като се прибави, че е непълнолетен, е напълно вероятно да не усети цялата строгост на закона. Иначе ще ги обвинят в Ислямофобия. Западна Европа стриктно, дори със закон, държи в нея да няма Ислямофобия. Виж за нея престоят в затвора е сигурен.

Добави коментар

Водещи новини