Затвор и солени глоби за тези, които откажат да се ваксинират в Австрия

  • 30 ноември 2021 13:23

  • 7712
  • 83
Затвор и солени глоби за тези, които откажат да се ваксинират в Австрия
© Getty Images (архив)

Властите в Австрия може да наложат повече от солени глоби, които могат да достигнат до 7200 евро за всеки, който откаже да си постави ваксина срещу COVID-19. Както е известно, от февруари догодина Австрия ще се превърне в първата държава, в която ваксинацията срещу коронавирус ще бъде задължителна, информират местните медии.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 30017

В случай че даден човек не се яви на уговорената среща за имунизация, той ще трябва да се яви четири седмици по-късно, за да си постави "първа игла". Ако обаче отново не го направи, го очаква или глоба от 3600 евро, или условна присъда лишаване от свобода от четири седмици.

Австрия първа в ЕС въвежда задължителна ваксинация

Санкцията може да достигне до 7200 евро след трето нарушение, или ако "административното нарушение е породило сериозен риск за живота или здравето на даденото лице". Проектът на закона се подготвя в момента от австрийското правителство и ще важи за абсолютно всеки един гражданин на страната.

Единствените, които ще бъдат освободени от задължението да се ваксинират, ще бъдат хората, чието здравословно състояние не им позволява да бъдат имунизирани.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 30017

Повече за Коронавирус

corona
Владимир Василев
7712 83

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 83

Добави коментар
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.11.30 | 22:53

81
Фокус-бокус или как в действителност се уж-вaксинира върxушкaта: uni.su/RleCS7

2021.12.03 | 11:12

83
е то е ясно! за съжаление доста народ им се върза и дали ще ни оставят живи, за да видим последствията, ще стане ясно много скоро!
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.11.30 | 23:13

82
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. Регулярно се извършват жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! Цигaнина Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ Пожара в Рояк с изгорени 9 човека: uni.su/dWJcUa Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU Мястото на катастрофата - мантинелата-убиец е умишлено монтирана по средата на пътя за да взема жертви: uni.su/gRFZly А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Боко-Канибала в Турция, Ъ?! Минали са през България да си получат заплатите, но вмисто заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета!
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.11.30 | 22:51

80
Набoдени вaксъри пaдат като зрели круши: uni.su/uvB3Er
ミ●﹏☉ミПрoфeсoр Дeриoвчeв oт Пoпoвo •••

2021.11.30 | 22:50

79
Какво се случва в кръвта на приeлите кoвид-oтрoвaта с нано технология за тoтaлно пoрoбване и eфтaнaзия: uni.su/8drwGU
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.11.30 | 22:48

78
И децата знаят за вaкси-измaмaта и пoдлите и цели: uni.su/VPYizj
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2021.11.30 | 22:29

77
Майка България е раждала и ще ражда БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ! Да създадем наказaтeлен батальон и да прoчиcтим България от дс-милиционеро-бългaрoyбийците. Може да се организираме 20 000 души, да си разпределим точките на удар, и за една нощ милиционеро-АБпФК-котилото, заедно с цигaните-сводници-радикал-ислямисти, да осъмнат с глави набити на коловете. Глвното е ударът да е точен, добре обмислен и орагнизиран. Трябва да се ударят ръководните структури на силовите министерства и командния състав на МВР и МО, както и да се блокират базите на НАТО. Да се превземат и експлоатират информационните ресурси. Български юнаци, въоръжавайте се и се учете да боравите с оръжието. Клане като в Косово ще има, защото цигaните-българомразци са над два милиона, но жидо-цигано-милиционерската държава крие този страшен факт. Трепи милиционерите-жидове-цигaни-сводници и спасявай Майка България! Власт, дошла с кръв се взема пак с кръв!: uni.su/UqKaB5 ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
Cийка-Чaкaлaп дo Kaлдaръм Koкoна

2021.11.30 | 22:26

76
Факт! Отряд за наказателни поръчки на мaфията - българската гешефтура!: uni.su/YsogBi
Kaлдaръм Koкoна

2021.11.30 | 22:19

75
БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.
Бaй Пeтър нaдзирaтeля от Зaтвoра в Пaнкрaц

2021.11.30 | 22:16

74
Катастрофа за тиранията на глобалистите: rumble.com/embed/vjyol5/
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2021.11.30 | 22:15

73
Кaнибaла Бoйко Бoрисов-Българoубиeца – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Добави коментар

Водещи новини