Канадският убиец е забелязан в хотел край Париж

  • 03 юни 2012 18:29

  • 1895
  • 0
Канадският убиец е забелязан в хотел край Париж
©

Издирваният 29-годишен канадец Лука Роко Маньота, заподозрян в убийството и разчленяването на китайски студент в Монреал, е забелязан в хотел в парижкото предградие Баньоле, предаде АФП.

След получен сигнал полицията отишла в хотела вчера. Заподозреният бил напуснал стаята си, в която полицаите са открили порнографски списания и торбички за повръщане от авиокомпанията, с която заподозреният летял от Канада за Франция. Мобилният телефон на Лука Маньота освен това бил засечен вчера в източната част на Париж. Разследващите са сигурни, че Маньота е в района на Париж поне от петък. Няма обаче данни дали той е там и днес. Бившият порноактьор Лука Роко Маньота, известен и с имената Ерик Клинтън Нюман или Владимир Романов, е обвинен в предумишлено убийство и гавра с труп. Смята се, че е извършил убийството, което е заснето и пуснато в интернет, в нощта на 24 срещу 25 май в Монреал преди да замине за Франция.

Жертвата му е 32-годишният китайски студент Джун Лин от централната китайска провинция Хубей, с когото вероятно са се познавали.

Последвайте канала на

БТА
1895 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини