Операцията на принцеса Шарлен е преминала успешно

  • 09 октомври 2021 14:41

  • 3326
  • 6
Операцията на принцеса Шарлен е преминала успешно
© Getty Images/Guliver

Принцесата на Монако Шарлийнн е преминала през успешна операция в ЮАР и в момента се възстановяна. Хирургическата интервенция е била заради инфекция през май, съобщава БТА.

Принцесата е била под обща упойка и ще остане в болницата в южноафриканската република 48 часа за наблюдение, предава АФП, позовавайки се на човек от двореца.

Принцесата на Монако Шарлен е приета по спешност в болница

Принцесата бе приета в болницата на 1 септември, когато изведнъж се почувствала зле, но тогава не се наложи да бъде оперирана. Впоследствие обаче нещата се усложниха, което доведе до хирургическа намеса. Предполага се, че причината за спешното й хоспитализиране е усложнения след операция за зъбни импланти, направена в Европа.

Това е втората операция, на която принцеса Шарпийн се подлага в ЮАР.  Първата бе на 13 август в болницата в Дърбан, където бе хоспитализирана под псевдоним, и продължи 4 часа под обща анестезия.

Принцесата на Монако Шарлен излезе от болницата

Шарлийн пристигна в РЮА през май за участие в благотворителните акции на организацията за защита на носорозите. През юли се навършиха 10 години от сватбата им с принц Албер, но не беше отпразнувана в Монако заради отсъствието й. По време на престоя й в южноафриканската република принцесата е била посетена няколко пъти от съпруга си и двете  им деца. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
3326 6

Коментари 6

Добави коментар
ХХХ

2021.10.09 | 19:13

6
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
ХХХ

2021.10.09 | 19:08

5
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.09 | 19:04

4
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.09 | 18:58

3
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
Росен

2021.10.09 | 15:45

2
Статия без смисъл. Никой не знае и не се вълнува от някаква си персона отнякъде си
Асен

2021.10.09 | 14:55

1
Сериозно ли браво че цял ден бех изтръпнал дали всичко е наред

Добави коментар

Водещи новини