Зарязан тийнейджър гърмя в Германия (снимки+видео)

  • 23 май 2012 10:03

  • 1337
  • 0
Зарязан тийнейджър гърмя в Германия (снимки+видео)
©

Зарязан от гаджето си тийнейджър стана виновник за заложническа драма в Германия, пише в. Билд.

Осмокласникът Паул влязъл с 3 пистолета, взети от арсенала на баща си и започнал да търси Клавдия, която го зарязала. Приятели се опитали да заговорят страдащия от любовна мъка тийнейджър. Вместо това той започнал да стреля по пода на учебното заведение. Учениците хукнали панически да бягат и информирали директора. Той наредил всички да се заключат в класните си стаи.

Училището било обградено от антитерористи с кучета и високоговорители, а над покрива му кръжал полицейски хеликоптер. 280 ученика и учители били принудени да се заключат в стаите за повече от 3 часа. Когато полицаите отцепили района, Паул не преставал да стреля напосоки. Той дори насочил един от пистолетите към главата си и заплашил със самоубийство. Докато децата били затворени в сградата, разбрали от телефоните си и социалните мрежи каква е ситуацията в момента. Полицаите се опитали да преговарят с тинейджъра и да го успокоят. Полицаите призовали Паул да се предаде, но той се барикадирал зад тренировъчните съоръжения и започнал да стреля по тях. Журналистите също трябвало да се скрият, защото куршуми минали покрай тях. И училищният психолог се в включил в успокояването на момчето.

По-късно учениците били изведени от стаите и заведени до супермаркет, където го очаквали шокираните им родители. Никой от учениците не бил ранен, мнозина били само адски изплашени и получили указание през следващите дни да отидат на психолог.


След 8-часова операция полицаите успели да неутрализират стрелеца, без да има жертви. Паул е в следствения арест е Меминген в южната провинция Бавария.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1337 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини