Папа Франциск днес отправи послание за надежда към ливанците

  • 01 юли 2021 21:46

  • 456
  • 2
Папа Франциск днес отправи послание за надежда към ливанците
© Getty Images

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март днес отправи послание за надежда към ливанците и ги призова да не се обезкуражават. Той прикани ливанските лидери да намерят спешни и стабилни решения на икономическата, политическата и социалната криза в страната, предадоха БТА и Франс прес.

Тези призиви бяха отправени след среща на папата днес с девет религиозни ливански лидери. Срещата протече на няколко етапа, сред които молитва за мир и три работни сеанса при закрити врата.

След което папата каза на ливанската политическа класа, че не може да остави Ливан на произвола на съдбата или на произвола на онези, които безскрупулно преследват лични интереси. Той припомни, че няма мир, без справедливост.

После папата се обърна и към трети страни, обвинени в намеса в Ливан, като им каза: "Достатъчно сте използвали Ливан и Близкия изток за чужди интереси и печалби".
 

Борислава Борисова
456 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.02 | 00:23

2
Свалихте Бойко и сега ги забравихти всички болни и жадни на хората им де разруши столицата
СЕРЕГЕЙ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.01 | 22:13

1
КЕШ КОДА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ИЗБОРА НА ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.РАЗПИСКИТЕ СА САМО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ КРЕМЪЛСКИЯТ РЕКЕТ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ И ЩЕ СЕ ПЛАЩА ВО ВРЕМЯ ИНАЧЕ ПУТЕТО ОПРАЗВА ПАК БАНКА КАААКВИ ГЕНЕРАЛИ САМО ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ... ГНУСНА СЛАЙНЯНСКАЯ ИСТОРИЯ... ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД КАТО МИНЕ ГЛАСУВАНЕТО-КУПОНИ. ИЗБРАННИЦИТЕ НА КРЕМЪЛ ЗА КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ТРЯБВА ТАКА ДА ЛЪЖАТ,ЧЕ ЖИВОТА ДА СТАНЕ АД И КРЕПОСТНИТЕ САМИ ДА СИ НАДЯНАТ КРЕМЪЛСКИЯ ХОМОТ. БКП СЪС СВОИТЕ ТРИСТА ПАРТИИ,ДВИЖЕНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ КРЕМЪЛСКИ СПРЕЖЕНИЯ ИЗПЪЛНИ КРЕМЪЛСКАТА ЗАПОВЕД ЗАДУНАЙКАТА ДА Е КРЕМЪЛСКИ ТРОЯНСКИ КОН В ЕС И НАТО. НАШИЯТ ВЕЛИК ПО ЖИЗНЕН ПИГМЕЙ-ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ЩЕ ПРАВИ МАЛО УМЕН РАДЕФФФЪРР... ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА КРЕМЪЛСКИЯ КЕН ЕФФФРР... ОКОЛО БАЛКАНА И ТОЙ ОТ НАТЯГАНЕ ЩЕ НИ СКЪСА АМУНИЦИЯТА...ЗОООР ДА СТАНЕ КАТО ПРАВЕШКИЯ МАН ГАЛИТЕТ...

Добави коментар

Водещи новини