Британските власти подкрепят полицията въпреки критиките

  • 15 март 2021 20:14

  • 506
  • 2
Британските власти подкрепят полицията въпреки критиките
© gettyimages

Британската министърка на вътрешните работи Прити Пател заяви, че правителството подкрепя силите на реда в Лондон, въпреки че много хора осъдиха отношението на лондонските полицаи към участниците в бдение в памет на убита от британски полицаи Сара Евърард, съобщи БТА.

Министърката каза днес пред депутати, че макар да е сметнала видеата и снимките, на които полицейски служители притискат към земята и арестуват жени, за "обезпокоителни", правителството подкрепя силите на реда и работата им.

Сблъсъци в Лондон заради убийството на жена от полицай

"Това правителство подкрепя нашата полиция в борбата с престъпността и обезпечаването на сигурността на гражданите, но в интерес на спечелване на по-голямо обществено доверие помолих полицейския инспекторат да проведе пълно, независимо и достигащо до съответните изводи разследване", каза Пател пред депутатите в британския парламент.

Бдението за Сара Евърард се състоя в събота. Сара изчезна на път за дома си в Лондон на 3 март. За нейното убийство бе обвинен служител на лондонската полиция. Тялото на жертвата бе намерено в сряда в гора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
506 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Nicolea17

2021.04.10 | 03:55

2
­­В­­­и­­ж­­т­е­­­ ­­м­­­о­я­­­т­­­а­ ­­т­­и­­й­н­ ­п­­­у­­т­­к­­а­ ­­-­ ­­W­W­W­­.­B­G­­1­­­7­­­.­­­C­­­L­­­U­­B­­
ХХХ

2021.03.15 | 20:30

1
МАФИЯТА ГЕРБ И ВМРО И НФСБ И ВОЛЯ И АТАКА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СЕГА СЪЩО ИМА КОМУНИСТИ БКП СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ НО РЕАЛНО БЯХА СОЦИАЛИСТИ А БСП НЕ СА СОЦИАЛИСТИ А СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ ТЕЗИ ОТ БСП СА С ДЕСНИ СХВАЩАНИЯ ТЕ ДОРИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ 10% ДАНЪК НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ ТРОННАТА КОАЛИЦИЯ ПО ИДЕЯ НА БСП ГО ВЪВЕДЕ ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТЕ НЕ СА НИТО КОМУНИСТИ НИТО СОЦИАЛИСТИ А ИНАЧЕ Б.БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ

Добави коментар

Водещи новини