ЕК предлага да съгласува със САЩ действията в Източна Европа

  • 05 март 2021 19:27

  • 629
  • 5
ЕК предлага да съгласува със САЩ действията в Източна Европа
© gettyimages

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е съобщи, че е разговаряла днес с президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в.

Предложих тясно да съгласуваме политиките и мерките, особено в Източна Европа, отбелязва Фон дер Лайен. Тя отчита, че двамата събеседници имат сходно стратегическо виждане за Русия, както и обща оценка за обстановката в Украйна.

US сенатори: Корупция и политизирано правосъдие са предизвикателства пред отношенията ни с България

Председателят на ЕК съобщава, че е поканила Байдън на световната среща за здравеопазването в Рим на 21 май.

Очаква се при първото си пътуване в Европа като президент Байдън да участва също в срещи на върха на НАТО и ЕС в Брюксел, за които дати още не са съобщавани. Двамата събеседници са решили временно за четири месеца да бъдат замразени таксите, налагани заради спора между Боинг и Еърбъс. Решението засяга и изделия извън самолетостроенето.

По думите на Фон дер Лайен нататък въпросът следва да се реши с преговори между търговските представители на засегнатите страни.

Мая Йорданова
629 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Lisaa16

2021.04.10 | 03:56

5
­­­В­­­и­­­ж­­т­­е­­­ ­­м­о­я­т­а­­ ­т­и­­й­­­н­­ ­­­п­­у­т­к­а­­ ­­­-­ ­W­­­W­­­W­­.­­B­­­G­­­1­­­7­.­C­­L­­U­­B­
а

2021.03.06 | 15:28

4
Това доказва ,че ЕК,ЕС,НАТО и всички останали не-правителсвени организации са собственост на САЩ ! Какво ни интересува САЩ,че Европа винаги се консултира,съобразява и съгласява с мнението и исковете на говедата...
МУТРИ ВЪН

2021.03.05 | 21:09

3
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И СЛЕД ТОВА СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14
Байджинг Бай Дън

2021.03.05 | 21:02

2
Измамният Джо го гони деменцията до степен да не може да говори свързано. Камала Хеърасс обсъжда с Нетаняху. Аман от глобалистки лъжи и пропаганда на кукловодите му! Нашите управляващи и медиите им повтарят като папагали вместо да търсят начин да спечелят от ситуацията.
Аааааа добре.

2021.03.05 | 19:52

1
Ами, какво се разбрахте за визите за българите? Нищо не каза за това.

Добави коментар

Водещи новини