Вучич смята, че Сърбия и България имат много добри отношения

Президентът Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. благодари на посланика на България Радко Влайков за значимия му принос по време на мандата му в Сърбия за развитие на сръбско-българските отношения“. Това се казва в съобщение на пресцентъра на сръбския президент. Срещата днес с президента Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. е по повод приключващия в Сърбия мандат на българския посланик, информираха от МВнР.

По време на срещата бе дадена много висока оценка на интензивния политически диалог между България и Сърбия през последните години. Посланик Радко Влайков отбеляза, че през тези години са проведени повече срещи на високо и най-високо ниво, отколкото за времето след разпадането на бивша Югославия, като отбеляза личния принос на президента Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. в диалога.

Вучич: Сърбия се приближава към катастрофален сценарий относно COVID-19

Според сръбския президент Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. отношенията между Сърбия и България са много по-добри, отколкото между други страни в региона. Събеседниците констатираха с удовлетворение, че положителният политически климат има и благоприятно отношение върху развитието на двустранния стокообмен. Посланик Радко Влайков посочи, че за последните четири години взаимната търговия е увеличила своя обем от 730 млн.евро на 1,250 млрд.евро.

Президентът Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. и посланик Радко Влайков обсъдиха различни аспекти на двустранните отношения, както и сътрудничеството на двете страни в регионални инициативи. Подчертано бе значението на взаимодействието в рамките на Висшия съвет за сътрудничество между Сърбия, България, Румъния и Гърция. Изразено бе общото разбиране за значението на политиката, допринасяща за мира и стабилността в региона.

Президентът Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. пожела успех на Радко Влайков в предстоящия му нов посланически пост.

Сн. МВнР

Коментари

 1. 2020.12.04 | 21:42
  И българските гробища са пълни ще има оле майко на гладен стомах във газъ
 2. 2020.12.04 | 21:22
  Ако се откажат от Русия ,тази страна не можем да я стигнем
  1. 2020.12.04 | 21:40
   е да де им дадем доказателствата от пирамидата и пизнай после
 3. 2020.12.04 | 21:11
  тоя е прочел историята и знае че ако не ни бяха спрели руснаците белград щеше да е български град
  1. 2020.12.04 | 21:40
   абе, глупако
 4. 2020.12.04 | 21:39
  Той Вучич много работи може да смята ама хората търсят връзки със сириския геноцид и избиването на 3 милиона сирийци
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли искането за импийчмънт на Доналд Тръмп?

Одобрявате ли искането за импийчмънт на Доналд Тръмп?

Избрано от Интернет