Никола Саркози: Няма да имам милост

  • 24 април 2012 16:58

  • 998
  • 0
Никола Саркози: Няма да имам милост
© gettyimages

Френският президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в заяви, че няма да има милост към неговия конкурент, кандидата на Френската социалистическа партия Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, пише в. Фигаро.

Преди втория тур на изборите за държавен глава на 6 май сегашният президент каза, че всички средства са подсолени и допълни: Ще бъдем ужасни. Пред медията той поясни:"Трябва да изтощим Оланд с постоянни атаки, на каквито съм подложен аз". На първия тур претендентът на социалистите получи 28,63% срещу 27,18 за настоящия държавен глава. Очаква се Саркози да заложи на картата липсата на опит от страна на конкурента си. Оланд е бил 11 години председател на ФСП, депутат, но никога не е бил министър, припомня агенцията.

Десният кандидат Саркози каза, че ще използва оръжията си по време на дебата на 2 май. По-рано той предложи три диспута, но Оланд отговори, че един е достатъчен. Оланд заяви днес пред в. "Либерасион" своята тактика в борбата. "Няма да бъдем агресивни, Саркози ни напада, защото няма аргументи. Ние ще запазим достойнство", каза той пред изданието.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
998 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини