Дипломатите на ЕС дадоха зелена светлина за черен списък с беларуски представители

  • 14 август 2020 20:25

  • 481
  • 2
Дипломатите на ЕС дадоха зелена светлина за черен списък с беларуски представители
© pixabay

Външните министри от Евросъюза дадоха зелена светлина за подготовката на черен списък с беларуски представители. Това е първа стъпка към налагането на нови санкции на Минск заради смазването на протестите след оспорваните президентски избори.

На видеоконференция дипломатите на 27-те обсъждат и кризата между Гърция и Турция в Средиземно море, предаде БНТ.

Беларуските власти потвърдиха смъртта на един задържан демонстрант

В светлината на последните събития Евросъюзът трябва да преосмисли отношенията си с Турция, заяви по-рано австрийският външен министър.

Гърция изрази надежда всички страни по спора около нефто-газовите проучвания да действат съобразно международното морско право и да не се стигне до конфликт.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
481 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.08.15 | 07:46

2
1. ЦЯЛОСТЕН АНАЛИЗ НА ПРЕХОДА И ДЪЛГОСРОЧНИ ПРИСЪДИ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕЗ ПЕРИОДА 1990 – 2020 ГОДИНА. КОНФИСКАЦИЯ НА ПРИДОБИТОТО ОТ ТЯХ ИМУЩЕСТВО, НЕЗАВИСИМО ОТ МЕЖДУВРЕМЕННА ЕВЕНТУАЛНА ПРОДАЖБА ИЛИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ДРУГО ЛИЦЕ. 2. БРОЙ НА ДЕПУТАТИТЕ – 120 ДУШИ. 3. ПРЕМАХВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ И ВЪВЕЖДАНЕ НА МАНДАТНОСТ ЗА ДЕПУТАТСКИ МАНДАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА. 4. ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛУСТРАЦИЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ, ЗЕМАЛИ ТЕЗИ ПОСТОВЕ ОТ 1990 ГОДИНА ДОСЕГА. 5. РЯЗКО НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ, КОЕТО ДОВЕДЕ ДО КОРУПЦИЯ И ДЕВАЛВАЦИЯ НА ОБРАЗОВАНИЕТО. 6. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В ЦЯЛОСТ НА ДЪРЖАВНАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА И ЗАБРАНА НА ЧАСТНАТА БОЛНИЧНА И ЛЕКАРСКА ПРАКТИКА, КОИТО ПРЕВЪРНАХА ГРАЖДАНИНА ОТ ПАЦИЕНТ В КЛИЕНТ ДА ПОЛЗВАТ БЮДЖЕТА НА НЗОК. РЕВИЗИЯ НА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИ И ЧАСТНИ БОЛНИЦИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ. 7. РЯЗКО СНИЖАВАНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЧРЕЗ ЗАКРИВАНЕ И ОПТИМИЗИРАНЕ СЪСТАВА НА НЕНУЖНИ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ, ДИРЕКЦИИ И КОМИСИИ. 8. ПРЕМАХВАНЕ НА ПОНЯТИЕТО „БОРД НА ДИРЕКТОРИ” И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ. И това е само началото за връщане на държавата на нейния собственик – БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

2020.08.15 | 06:34

1
Абе то няма газ и нефт там, само камъни и водорасли, Ердоган да удари Черно море там е далаверата

Добави коментар

Водещи новини