Франция очаква пълната карантина за цялата страна да бъде удължена

  • 20 март 2020 08:14

  • 955
  • 1
Франция очаква пълната карантина за цялата страна да бъде удължена
© Getty Images/Guliver (архив)

Франция очаква пълната карантина за цялата страна да бъде удължена. Според експертите е невъзможно да има ефект от извънредните мерки в рамките на първоначално избрания период от 2 седмици.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32996

Около 1200 са тежките случаи на коронавирус в момента, половината от тях са пациенти под 60-годишна възраст, предаде БТВ.

Още 108 души са починали от коронавируса във Франция, общият им брой достигна 372

Пълната карантина е от вторник, но няма как да има ефект в рамките на две седмици, очакава се да бъде удължена. Френският президент Еманюел Макрон смята, че има много хора по улиците и се подценява заплахата.

Брифингите са веднъж на ден – само вечер, отдавана Франция тества масово хора за коронавирус, над 10 000 са с положителен резултат, но това не отразява реалния броя. Сравним е броят на тежките случаи с оздравелите – около 1200.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:

Около Страсбург болниците трябваше да поемат голямата първа вълна там, армиатя помага най- вече там.

В района на Париж болниците също поемат огромна вълна от пациенти.

Липса на предпазни маски и облекла за медицинския персонал е голям проблем, но от Китай кацна втори самолет с консумативи.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
955 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гл шеф. изтинските новини

2020.03.20 | 10:44

1
от. гл. шеф на тайно разузнаване. Г. ПРАВИТЕЛСТВА. ПО СВЕТА. колко години се термози нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10. румен сме го намерили преди години с силен страх. от българия. те българите си термозят. всички полицай. в гр. кюстендил. ще бъдът заразени с вируса. които са взимали рушвети. първо и последно. приятелствата на страни. с жупналист и спец служби да се провери на румен. компютара. Г. ПР. БЪЛИСОВ. еказал че румен щего потрошът. с днешна дата.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини