Мигрант примамва жени в такси в Брюксел и ги изнасилва

Белгийските власти арестуваха северноафриканец за изнасилването на млада студентка в Брюксел. Мъжът е бил с фалшиво такси и я примамил да се качи, след като 20-годишната жертва си е тръгнала от кръщене, съобщава "Voice of Europe".

Пред разследващите момичето описало нападателя си като северноафриканец, който се е престорил, че е таксиметров шофьор. Инцидентът се е разиграл преди седмица и половина. Тя обаче още на следващия ден алармирала в местна Facebook група да предупреди да не би да има и други потенциални жертви.

“Мисля, че той обикаля в района на гробището „Иксел“ и следи за пияни момичета, които се разхождат или прибират сами. Спира ги и ги примамва, че ще ги закара до точен адрес. Вместо желаната от тях дестинация обаче, той отвежда момичетата извън Брюксел в усамотена къща и ги изнасилва“.

След като студентката дава гласност на случилото се, други потърпевши също се обръщат към органите на реда, за да докладват сходни сигнали във въпросния район.

Момиче увисна на простор за дрехи, за да се спаси от сексуалните мераци на баща си

От брюкселската прокуратура потвърдиха, че 44-годишен мъж е бил арестуван, след което са му повдигнати и обвинения за изнасилване на пълнолетно момиче, сплашване с оръжие, както и други рецидиви със заплахи с оръжие в района, съобщава RTL.

Това не е първият път, в който мигранти прибягват до този номер – да се представят за таксиметрови шофьори, след което ги отвличат и изнасилват.

Коментари

 1. 2019.11.13 | 18:04

  а честито. сега другаря сашко томов ще обясни как сама си е виновна.

 2. 2019.11.13 | 18:39

  niama losho to hemafrodita merkel za tova e dokarala arabskite manafi za da shibat evropeicite tce neinite pederasi ne se spraviat.

 3. 2019.11.13 | 19:34

  Е те тоя, бих го затворила в една килия само на хляб и вода и бой с камшик докато му дойде ума в главата.

 4. 2019.11.13 | 20:13

  Бат Бойко, вози ли се на такси????

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Избрано от Интернет