Евродепутати: България е изпълнила всички препоръки по механизма и той трябва да отпадне

Докладът на ЕК днес ще бъде положителен за България. Това което обеща Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето, явно ще се случи, защото България е изпълнила всички препоръки по механизма. Ние винаги сме казвали, че трябва да има общоевропейски механизъм, който да наблюдава върховенството на закона. Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. в ефира на БТВ.

Аз не съм видял текста, затова трябва да го коментираме като идея. ДПС смята, че трябва да отпадне мониторинга за съдебната система, защото е непълен и се е конкретизирал само върху две държави. Той е несправедлив. Това заяви евродепутатът от ДПС Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е.

Той добави, че има нужда от наблюдение за спазването на върховенството на закона, като инструмент за реализиране на европейски политики и зачитане на правото.

„Ние винаги сме били срещу това да страдат нашите общини от това обвързване и да се лишават от евросредства“, добави Ковачев.

„Правилата трябва да са за всички“, добави Кючюк.

Двамата коментираха и поредният опит на евродепутатите ни срещу пакет "Мобилност“, който ощетява превозвачите ни.

„Поискахме да има оценка на въздействието на пакета „Мобилност“, която той ще има върху бизнеса, но това не бе прието“, съобщи Ковачев. Въпреки това борбата ни ще продължи, добави той.

„Има нарушаване на европейските принципи за свободното придвижване на хора и товари“, каза още Кючюк.

Коментари

 1. 2019.10.22 | 10:38

  депутатите са български, нали така!?

 2. 2019.10.22 | 09:09

  е не само най-изпадналата и изостанала страна в ЕС, ни е сме двойкаря в клас и от Брюксел само ни овикват и оплюват, единствен Тиквата плямпа за големите успехи.

 3. 2019.10.22 | 09:05

  но тоя път щяла да ни похвали... И за какво, че механизмът на изборните шашми, кражбите на евро-фондове, източването и прането на пари е изпълнен? Едва ли?

 4. 2019.10.22 | 09:01

  та този щял да е положителен, когато синята мафия доведе страната до разруха и държавата върви на самотек, докато шопарът - премиер се разхожда из страната - "инспектира". Айде де!

 5. 2019.10.22 | 08:26

  Да бе

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет