Мария Габриел: Обещавам да работя за това повече младежи да имат достъп до подкрепа от ЕС

  • 27 септември 2019 16:13

  • 510
  • 3
Мария Габриел: Обещавам да работя за това повече младежи да имат достъп до подкрепа от ЕС
©

Европейският парламент публикува днес писмените отговори, дадени от предложените за следващи еврокомисари на въпросите, зададени предварително от евродепутатите.

Документите показват, че еврокомисарят Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, предложена за нов мандат, е отговорила на 17 въпроса. В отговорите си тя посочва, че освен, че е била две години еврокомисар, досега е била избирана три пъти за евродепутат. Тя допълва, че и в работата си в комисията на председателя Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето е отговаряла за много от темите, залегнали в бъдещите й задачи. Габриел обещава, ако бъде избрана, да работи за въвеждането на европейска студентска книжка. Тя отбелязва необходимостта от отпадане на пречките пред младите европейци да пътуват и учат навсякъде в ЕС. Моя основна цел е повече младежи да се възползват от програмите на ЕС при равно участие, посочва кандидатът.

Светът вече е цифров, както нашите деца, но образованието все още не се е преустроило, отчита Габриел. Тя добавя, че запазването на европейското културно наследство, включително в цифров вид, ще бъде сред основните й цели. Габриел се обявява за истински напредък в пресичането на предварителното уреждане на спортни срещи. Спортната индустрия е важен работодател и допринася за икономиката, посочва тя.

Българският кандидат изразява подкрепа за осигуряването на широк хоризонт за европейските учени, от чиито открития зависи и икономическият напредък. Габриел уточнява, че постигането на целите на ЕС за опазването на природата изисква и усилията на научните среди, предаде БТА.

Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова бе предложена от новоизбрания председател на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е за еврокомисар по младежта и иновациите. Изслушването на българския кандидат предстои на 30 септември.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
510 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
двама лимонади ,трима банички

2019.09.27 | 19:23

3

така и не разбрах с каква работа се занимава Габриел

тоя

2019.09.27 | 17:30

2

тоя парцал ни наду главата с цифровизация, сега ще ни надува главите с други простотии.

пепо

2019.09.27 | 16:27

1

за какво ще работиш бе парцал за какво????? явно българите си заслужаваме тези боклуци от герб

Добави коментар

Водещи новини