Путин каза на Макрон, че Русия не иска протести като тези във Франция

  • 19 август 2019 21:11

  • 1141
  • 8
Путин каза на Макрон, че Русия не иска протести като тези във Франция
© Getty Images/Guliver

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 каза на френския си колега Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, че Русия не иска протести като тези на жълтите жилетки, които разтърсиха Франция, но няма нищо против мирните демонстрации, предаде Ройтерс.

Путин направи изявлението в лятната резиденция на Макрон в Южна Франция, преди двамата да разговарят по редица въпроси. Това беше първият му коментар за шестседмичните протести в Москва заради изключването на опозиционни кандидати от участие в местните избори следващия месец.

Путин каза, че протестиращите трябва да спазват закона. По думите му виновните за нарушаване на руските закони за провеждане на демонстрации трябва да бъдат държани отговорни и никой няма право да подстрекава към сблъсъци по време на протести.

Последвайте канала на

БТА
1141 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофиб!

2019.08.19 | 21:45

1

ВАтенки прости и миризливи, да правиш сравнение на протестите в руската педерация и във Фрацния е просто смешна педеруска трагедия хаха Във Франция протестиращите трошеха магазини , частна и държавна собственост и протестираха за по-добър живот !

А В руската педеарация протестиращите протестират за да може опозицията да се явява на избори а не да се репресира за да не могат опозиционерите да участват в изборите! Също така, преотестиращите в руската педерация протестират мирно и не трошат АБСОЛЮТНО НИЩО но въпреки това биват арестувани и бити от полицията!

Абе педеруска трагикомедия хахахах

Пепи

2019.09.09 | 20:41

8

Има,има: прочети стихчето на Вазов (Иван, ако си чувал за него, или ти случаш само радио и телевизия...) " Русия" и ще разбереш как може !

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофиб!

2019.08.19 | 22:26

4

ВАтенко проста и миризлива, аз съм християнин, а ти ходи да си прегледаш главата при професионалист, преди да си си навредил или да навредиш на околните около теб, бе руски педерас

Тъп ЧИФУТ

2019.08.19 | 22:21

3

СЖЕЛЯВАМ ЧЕ ДЕДИТЕТИ СА СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ ГАЗОВАТА КАМЕРА ТРЯБВА ДА НЕ СЪЩЕСТВУВАШ ЕВРЕИН МРЪСЕН

Коца Маца

2019.08.20 | 10:41

7

Не мога да разбера що за нахалство проявява тази маша на "Ротшилдовата династия",
срещу когото скочи 2/3 от Франция, като му и изпотрошиха "столицата на лъжата и разврата",
да сяда на една маса с почтен човек като Путин и да му . . .нравоучителствува !?

Избирател

2019.08.20 | 10:36

6

Къде е Лена Oшорната к.урва на БСП или световноизвестният им пед.ераст ВАГИНин да коментират думите на любимия си вожд товарищ ПУТЯ!? На кое място по свобода на словото е най "славната" пиянска нация?

МЛЪК на спосраните БОКЛУЦИ от БСП и да не коментират повече БЪлгария, а да гледат към истинската им родина!

АААААААААААА

2019.08.20 | 00:02

5

Сега България пак ли си е към Русия ????

2019.08.19 | 22:06

2

Че той и мирните демонстрации не иска.Кога сте чули или видели комунисти да приемат чуждо мнение,или да признаят чужди права? Трябва ли да ви напомнят за концлагерите,за помакедончването на българи в Македония покрай Вардар и Пирин? За предателството към българщината въобще?...За "християнизирането"на мюсулманите?...

Добави коментар

Водещи новини