Меркел е дишала затруднено на среща с журналисти в Париж

  • 15 юли 2019 17:36

  • 1540
  • 2
Меркел е дишала затруднено на среща с журналисти в Париж
© Getty Images/Guliver (архив)

Германската канцлерка Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се е дишала затруднено по време на среща с журналисти в Париж в неделя, защото е трябвало бързо да изкачва стълби, за да се появи навреме пред медиите. Това заяви днес на брифинг говорителят й Щефен Зайберт в отговор на въпроси на журналисти, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Канцлерът много бързо изкачваше стълбите, за да се появи своевременно пред очакващите я горе журналисти и непосредствено след това направи изявление", обясни говорителят и добави: "В това няма нищо особено, за което да си струва да се съобщава и изобщо няма повод за спекулации".

Меркел направи изявление пред медиите за участието си в проявите по случай националния празник на Франция. Много журналисти забелязаха, че тя диша трудно и се задъхва. Някои не изключиха, че това може да е свързано със здравословното ѝ състояние. След срещата с представителите на медиите тя имаше планиран съвместен обяд с френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на.

На 10 юли канцлерката за пореден път започна да трепери на официално събитие - по време на среща в Берлин с финландския премиер Анти Рине.

За първи път подобно нещо й се случи на 18 юни, когато ѝ гостува украинският президент Володимир Зеленски. Тогава канцлерката неочаквано за всички започна силно да трепери. На 27 юни същото нещо ѝ се случи по време на прием при германския президент Франк-Валтер Щайнмайер, припомня ТАСС.

Последвайте канала на

БТА
1540 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.07.15 | 19:33

2

a triabhva li vaobshte da disha tozi hemafrodit koito zadushi ciala evropa sas neinite lubimci arabskite manafi.

всевишния

2019.07.15 | 18:39

1

господ си знае работата

Добави коментар

Водещи новини