Излъчват по телевизията процеса срещу Брайвик

  • 10 март 2012 08:18

  • 911
  • 3
Излъчват по телевизията процеса срещу Брайвик
©

Съдебният процес срещу норвежкия терорист Андерш Брайвик ще бъде излъчван по телевизията. Това е решението на властите в Осло, предаде радио "Ехото на Москва".

Все пак, целият процес няма да бъде излъчен. Зрителите ще видят откриването на процеса, встъпителните и заключителните пледоарии на адвокатите и огласяването на присъдата. Разпитите на Брайвик и ключови свидетели няма да се излъчват.

Очаква се процесът да бъде отразяван от над хиляда норвежки и чуждестранни медии.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
911 3

Коментари 3

Добави коментар
Мен

2012.03.11 | 18:38

1
Давай Брейвик - кажи им мнението си за гнусните пришълци в белите страни - това е мнението на повечето интелигентни хора, които виждат на къде отиват нещата !

2012.03.11 | 18:40

3
Нал' се се'ш, че ние също сме "гнусни пришълци"? И нал' се се'ш, че и "белите" народи идват от едно и също място, както и "черните"? Ама нищо, простено ти е, просто родителите са те изтървали като малък и си паднал на главата си...
Мен

2012.03.11 | 18:38

2
Трябва да си много прост за да не разбереш за какво говоря. Ама простотията не е оправдание, следователно не ти е простено, олигофрен. Става въпрос за онези боклуци от всякакви клоаки на света като близкия изток и Африка, които отиват в Норвегия заедно с всичките си гнусни чаавета за да точан от социалните помощи на белите хора. Изветсно ли ти е, че 95% от изнасилванията в Норвегия се извършват именно от тези гнусни полу-маймуни полу-насекоми мюсюлмани ? Май на теб ти трябва едно хубаво мюслимско групово изнасилване за да спреш да приказваш с по детски навинен начин "нал'", "се'ш" и подобни смехорийки, достойни за човек на 13 години. Както казах - простотията не е извинение, следователно на теб не ти е простено, боклук !

Добави коментар

Водещи новини