Найджъл Фараж: Доналд Тръмп е по-подготвен за Брекзит от Тереза Мей

Американският президент  Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е по-подогтвен за Брекзит от премиера в Лондон Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, е заявил Найджъл Фараж.

Политикът в интервю за вестник "Индипендънт" е заявил, че стопанинът на Белия дом има по-ясни възгледи за излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз, отколкото британския министър-председател. "Бях поразен от това колко сериозни са американците и техният държавен глава за това, както и от подготовката им", заяви британският политик пред "Индипендънт". "Изглежда в САЩ са мислили доста повече по въпроса от нас", добави той, цитиран от БТА.

Фараж, чиято новосъздадена Партия на Брекзит спечели на европейските избори миналия месец 28 от 73-те британски места в Европейския парламент и почти една трета от всички гласове, отдавна критикува колебливите преговори на Мей за изваждането на Великобритания от ЕС.

 

Коментари

  1. 2019.06.06 | 16:52

    Като го вкарат в преговорите тоя пуяк, какво ще направи повече от Мей? Проблемът е в самата държава, не в ЕС. Умря циганката, дето ги хвалеше с Дончо, та сега си разменят комплименти като свенливи девици - чрез медиите.

  2. 2019.06.06 | 14:48

    Тереза мей е жертва на педенгурите от Брюксел -ЕС ЕК и ЕП

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет