Вебер: България се справя страхотно в опазването на външните граници

  • 03 февруари 2019 18:33

  • 845
  • 4
Вебер: България се справя страхотно в опазването на външните граници
©

Работя за цяла Европа. Това за мен е страст. Наистина ми харесва. Аз съм християндемократ. В България наш партньор е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Икономическото развитие на България е успешно. Това каза Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище, кандидат за председател на ЕК на десните в предаването "120 минути" по БТВ.

"Европа никога не е обещавала, че ще живее без проблеми. Европа винаги е била обещание да решим заедно проблемите по най-добрият начин. Да намерим разбирателство. Европейците сме готови да организираме Брекзит. И двете страни ще загубят. Ние сме готови да преговаряме. Ние знаем какво искаме. Имаме лондонски проблем - не могат да кажат какво искат да постигнат", добави той.

"Подкрепям санкциите срещу Русия - не зачита международното право и стандарти. Асад оцеля с руски бомби. Затова трябва да сме наясно, че Путин е готов да води война, за да постигне своите цели. Видяхме опасността от руска вътрешна намеса с фалшиви новини и дезинформацията. Те доведоха в крайна сметка до Брекзит. Русия има нужда от разединена Европа. Нека да стоим заедно. Тогава можем да се върнем на масата на преговорите с Русия. Всеки европеец очаква да се зачита върховенството на закона", коментира кандидатът на десницата.

"Хората са много разочаровани от въпроса със Шенген. България се справя с опазване на външните граници. В България има по-високо ниво на модернизация, отколкото в Гърция. Европейците плащат за Европа. Всеки ми казва: моля ви гарантирайте, че моите данъци се харчат по прозрачен начин. Готов съм да бъда силен в изпълнение на тези правила. Тези, които харчат парите правилно, те не се страхуват от санкции. Изборите винаги са в ръцете на избирателите", каза още Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
845 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЯЯ

2019.02.04 | 08:13

4

Тоя надува свирката за ББ . Нали са ортаци .

2019.02.03 | 21:32

3

Само преди месеци даваха паднала гранична ограда, а сега нова песен се пее. Тия драскачи май лъжите ги нямат за нищо

Даа

2019.02.03 | 21:22

2

Този умник изговори един куп лъжи. Не съм русофил, но и не мразя Русия по заповед. Този лъжец каза,че тя е причина за мигрантската криза, а тя се случи преди руснаците да се включат във войната. Това с брекзита и причината Русия направо уби рибата.

2019.02.03 | 19:23

1

Колко ли са му платили да бръщолеви тези глупости.

Добави коментар

Водещи новини