Стрелецът от Страсбург: Отмъщавах за убитите си братя

  • 13 декември 2018 16:39

  • 3901
  • 3
Стрелецът от Страсбург: Отмъщавах за убитите си братя
© Getty (архив)

Аз отмъщавах за своите убити в Сирия братя, това е казал Шериф Шекат – мъжът, който откри огън по коледния базар в Страсбург, предаде ТАСС.

Шофьорът на таксиметровия автомобил, с който 29-годишният  жител на източния френски град избяга от мястото на престъплението, е дал показания. "По думите на свидетеля Шекат му е казал, че е отмъщавал за своите убити братя в Сирия", каза прокурорът Реми Хайнц. Обвинителят, цитирайки показанията на очевидеца, допълни, че убиецът с таксито е пропътувал от центъра на Страсбург до района "Нойдорф" и водачът е бил принуден от заподозрения да кара бързо.

"Шекат все още не е намерен", посочи още  Хайнц. Той припомни, че френската полиция задържа бащата на Шекат и двама негови братя и още един човек. "Никой от четиримата не е дал показания", каза още Хайнц.

Шефкат отри огън в центъра на Страсбург на 11 декември. При стрелбата загинаха трима души, а 13 пострадаха. Разследване на трагедията започна и италианска прокуратура. Една от жертвите е журналист, който е гражданин на апенинската държава. Федералното германско обвинение в Берлин също предприе подобни действия. Шестима от ранените са граждани на Федералната република.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3901 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Нострадамуса от Маалатъ

2018.12.13 | 17:34

1

Що бе братчето ми се мориш след 50г целия евроГЕЙски катун ще е мюсюлманска територия няма да я превземим с оръжие а с нсшти рязани карабини. Баба Феркел е помощник и Макарончо Герентофилчето

До простия!

2018.12.13 | 17:59

3

Ти пък, колко си прост и нетрамотен !?

Ако простотията причиняваше болка, ти щеше отдавна да си умрял !

До безумно тъпия малоумник

2018.12.13 | 17:56

2

Какви братя бе нещастник !?

Братята малоумници от ИД ли !?

Ако избитите малоумни и неграмотни араби от ИД са ти братя, значи.майка ти е имала неконтролирани полови сношения с не по-умните им бащи !

Овце с човешки външен вид !

Вие сте, вселенски боклуци !!!


Добави коментар

Водещи новини