На Острова: Брекзит, Новичок и видео

  • 23 ноември 2018 12:49

  • 1504
  • 1
На Острова: Брекзит, Новичок и видео
© Getty (архив)

Британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в отклонява вниманието на жителите на Обединеното кралство от вътрешните проблеми на страната, каза официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, предаде РИА Новости.

"Явно има нещо гнило в Лондон и стопанката на "Даунинг стрийт" 10 се опитва да се спаси от исканата дори от нейните бивши съюзници от Консервативната партия оставка", продължи високопоставената служителка на дипломатическата централа в Москва, припомняйки за проблемите на Мей относно проектоспоразумението между Лондон и Брюксел за излизането на Великобритания от Европейския (Брекзит). "Ето защо изведнъж британската полиция публикува кадри с руски шпиони, които са обвинени от Скотланд ярд в отравянето на бившия полковник от Главното разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия Скрипал", каза още Захарова

Британската полиция вчера обнародва запис, датиран на  4 март и направен в южния английски град Солсбъри. На  кадрите се виждат  Александър Петров (Александър Мишкин) и Руслан Боширов (Анатолий Чепига), които са обвинени в атентата срещу двамата руски граждани с нервно паралитичното вещество "Новичок", да се разхождат из селището.

Скрипал бяха намерени в кома в ранните часове българско време на 5 март. По-късно двамата дойдоха в съзнание.  Лондон обвини  Петров (Мишкин) и Боширов (Чепига) за отравянето. Русия отрича да има нещо общо със случая.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1504 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.11.23 | 14:17

1

Цървули!!!Никой нормален,непредубеден и необлъчен от Рускенефска пропаганда човек,не е имал и най-малкото съмнение,че това престъпление е извършено от Недоеволюиралите Алкохолизирани Сибирско-Азиатски Дегенерати,по заповед на Плешивото Кремълско Изчадие!!!Само Азиатско-Болшевишките Изроди действат по този подмолен начин!!!

Добави коментар

Водещи новини