Тръмп отложи посещението си в американското военно гробище във Франция поради лошото време

  • 10 ноември 2018 16:54

  • 176
  • 2
Тръмп отложи посещението си в американското военно гробище във Франция поради лошото време
© gettyimages

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския отложи пътуването си до военното гробище във Франция поради лошото време, съобщава АФП, позовавайки се на Белия дом.

След разговор с френския си колега Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, Тръмп отмени посещението си на бойно поле и гробище в гората Бело, на 80 километра североизточно от Париж заради затруднения, причинени от времето. Той и съпругата му Мелания щяха да се качат на мястото на битка през 1918 г., водена от американските морски пехотинци срещу германските сили. Вместо това гробището ще посетят началникът на генералния щаб Джон Кели и председател на щаба на генералния щаб генерал Джо Дънфорд.

Тази вечер Тръмп трябва да се присъедини към други световни лидери за вечеря в Музея на изкуствата "Музей д'Орси" , преди да посети друго американско гробище, което задържа военнослужещи, в Суренес, в предградията на Париж.

Около 70 лидери ще се съберат в неделя в гробницата на Незнайния войник в Триумфалната арка в Париж, за да отбележат 100-годишнината от края на Първата световна война.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
176 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Иван

2018.11.10 | 18:02

1

То боклука си остава боклук, нехранимаико, разпилява бащинията, всичко му е ипотекирано на "фалиранта" , дето чак пък водеше и предаване "стажанта"

баща ти

2018.11.10 | 18:11

2

Иване, твойта къща сигурно е ипотекирана, ходи да издоиш овцете за Тръмп не дей се вайка.

Добави коментар

Водещи новини