Юнкер: Нищо не се променя с обявеното намерение за оттеглянето на Меркел

  • 30 октомври 2018 14:19

  • 731
  • 1
Юнкер: Нищо не се променя с обявеното намерение за оттеглянето на Меркел
© Getty Images/Guliver (архив)

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето е разговарял снощи с канцлера на Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, съобщи говорител на институцията.

За Юнкер нищо не се променя и Меркел ще остане един от основните му събеседници, посочи говорителят по повод обявените вчера намерения на германския канцлер да се оттегли от политиката след две години. Юнкер и Меркел се познават от десетилетия и винаги са работили в тясно сътрудничество и с уважение, добави говорителят.

По неговите думи Германия и Меркел ще останат сред влиятелните играчи в европейския проект. ЕК работи с политиците на изборни длъжности, независимо от продължителността на мандата им, добави говорителят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
731 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sdf

2018.10.30 | 14:38

1
тия и двама трябва да ги обесят на бранденбурската врата и да висят там докато им окапят месата за назидание на останалите либерасти и педерасти.

Добави коментар

Водещи новини