Борисов разговаря с Ципрас и президента на Кипър

  • 29 октомври 2018 14:57

  • 1145
  • 1
Борисов разговаря с Ципрас и президента на Кипър
© Фейсбук

С премиера на Гърция Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли и с президента на Кипър дискутирахме предстоящата във Варна среща на Съвета за сътрудничество на високо равнище между България, Румъния, Сърбия и Гърция, на която ще обсъдим изграждането на транспортните коридори в района.

Това сподели в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Припомняме, че българският премиер е на посещение в Атина, където се проведе третата среща на върха ЕС – Арабски свят.

,,Призоваваме ЕС, другите държави от региона и международните финансови институции да се ангажират с финансиране на проектите за свързаност. Всички страни ще бъдем по-силни и сигурни, когато посрещаме предизвикателствата на променящия се свят обединени'', написа още Борисов.

Иначе по-рано през деня Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна и с европейския комисар за миграцията Димитрис Аврамопулос, който поздрави страната ни за успешното председателство на Съвета на ЕС.

,,Договорихме се да продължим инициативите за присъединяването на Западните Балкани към Европейския съюз'', разкри министър-председателят отново чрез своя профил във "Фейсбук".

Последвайте канала на

Владимир Василев
1145 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tsvetan lazarov spasov 7406087068

2018.10.29 | 15:14

1
kipareca nevrushta a

Добави коментар

Водещи новини