Бойко Борисов пристигна в Атина (снимки)

  • 29 октомври 2018 09:17

  • 981
  • 0
Бойко Борисов пристигна в Атина (снимки)
© Фейсбук

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пристигна в Атина.

В гръцката столица премиерът ще участва в откриването на третата среща на върха ЕС – Арабски свят. Форумът тази година е под наслов „Споделените хоризонти“. Очаква се по време на срещата да бъде обсъдена миграционната политика и борбата с бежанската криза, европейските и арабските политики за съседство, климатичните промени, както и социалните инвестиции.

По-късно премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще присъства на откриването на новото летище в Истанбул по покана на президента на Турция Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва.

В Гърция и Турция премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде придружаван от министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
981 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини