Бивш зам.-министър на външните работи: Догодина ЕП ще бъде много по-различен и труден за постигане на консенсус

  • 18 септември 2018 07:40

  • 1618
  • 1
Бивш зам.-министър на външните работи: Догодина ЕП ще бъде много по-различен и труден за постигане на консенсус
©

Това е последният опит на този Европарламент да наложи либералните ценности. Тези евродепутати бяха избрани преди 4 години в една много по-различна обстановка. Тогава нямаше мигрантска криза, нямаше Брекзит, нямаше Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Догодина Европарламентът ще бъде много по-различен и труден за постигане на диалог, консенсус и взимане на решения. Виждате какво се случва в Италия, АзГ е първа политическа сила в Източна Германия, виждате Полша, виждате протестите в Румъния.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Милен Керемедчиев, бивш зам.-министър на външните работи, който коментира темата за спора между Унгария и Европарламента. "Източноевропейските държави все още се учат на демокрация. Това гласуване на ЕП за Унгария ще изостри конфронтацията и няма да доведе до реални мерки и резултати. Днес Виктор Орбан ще се срещне с Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Това гласуване на евродепутатите ще му даде възможност да набляга все повече на връзките с държави, които според ЕС не спазват европейските ценности", разкри още той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1618 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.18 | 15:00

1
Керемедчиев ! Още един прозападен педераст с дядо комунист хардлайняр ! Висш служител в Лондон при Тодор Живков ! Този изтърсак е царско герберастко говно , ветропоказател , койта утре ако се обърне вятъра ще почне да се кълне в руско-славянски ценности !

Добави коментар

Водещи новини