Путин пристигна в град Грац, където ще е гост на сватбата на външната министърка на Австрия

  • 18 август 2018 15:04

  • 3145
  • 4
Путин пристигна в град Грац, където ще е гост на сватбата на външната министърка на Австрия
© gettyimages (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 пристигна със самолет в австрийския град Грац и от летището се отправи с хеликоптер към община Гимлиц, където ще бъде гост на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер, предаде ТАСС, цитирайки австрийския новинарски сайт ОЕ24.

Сватбената церемония ще се състои в имението "Чепе" в Гамлиц. В сряда прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди визитата на Путин за бракосъчетанието на Кнайсъл и Майлингер. Той добави, че руският президент смята да поднесе на младоженците сватбен подарък, но не разкри подробности.

След церемонията край Грац Путин ще отлети за Берлин за преговори с германската канцлерка Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата. Очаква се преди началото на срещата двамата да направят изявления за пресата, в които да съобщят основните теми на предстоящите разговори.
 

Последвайте канала на

БТА
3145 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дуци

2018.08.18 | 17:55

4
ДЖЕНДЪРИТЕ ЗАДОКЕАНСКИ И НАШИТЕ УБОСТНИЦИ ОТ ТАЯ НОВИНА ГИ ТРЕСЕ КЪРВАВ ДРИСЪК ОТ КОЙТО НЕМА УТЪРВАНЕ
ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ СОРОСОИДИ ТУК

2018.08.18 | 17:47

3
СЕГА ЩЕ ПОМЕНТАТ ОТ ТАЗИ НОВИНА. ЖАЛКО ЗА ДЖЕНДЪРИТЕ ГАДНИ.
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.08.18 | 16:39

2
Ватници продажни, "Маслинката на сватбата в Австрия, ще бъде серия от анекдоти разказани от Путин за първата брачна нощ.
Особено гостите очакват да разкаже старият анекдот , "както и булката да легне , края все е един и същ ",— съобщава пресслужбата на Кремъл ..
Крум Усаински-Крупник

2018.08.18 | 16:01

1
Цървули!!!Плешивото дойде да изпълни Волна Програма-Тиролски Песни,облечено в Калмикска Народна Носия!!!Ще забавлява гостите,а те ще го черпят с бира и кнедли!!!Ако се справя добре,ще му хвърлят и по някое евро!!!Ура и Слава!!!

Добави коментар

Водещи новини